Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο για τον 28ο Γύρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2011, 00:32
 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο για τον 28ο Γύρο της Αθήνας
Κλειστό για τους οδηγούς θα είναι αύριο το πρωί το κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του 28ου Γύρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, από τις 8:00 το πρωί και έως το τέλος του αγώνα η Τροχαία θα διακόπτει σταδιακά την κυκλοφορία στους δρόμους των τριών διαδρομών του αγώνα και στους κάθετους δρόμους, μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι τρεις διαδρομές είναι:
• 1η Διαδρομή (8,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
• 2η Διαδρομή (2,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) - Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) - Βασ. Γεωργίου Α΄ - Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
• 3η Διαδρομή (Ατόμων με Αναπηρία): Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί, από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Την ίδια ώρα θα γίνει εκκίνηση για τα ΑΜΕΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου και Κολοκοτρώνη). Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος όπου στη συνέχεια θα γίνει συναυλία.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον αγώνα θα είναι δωρεάν με όλα τα μέσα μεταφοράς με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2011, 00:43