Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει Πολυτεχνείου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, 15:47
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει Πολυτεχνείου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, Παρασκευή και Σάββατο θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά την Κυριακή, ημέρα της πορείας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησιών, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η Αστυνομία, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, 15:47