Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Ημιμαραθώνιου των Special Olympics

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011, 06:52
 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Ημιμαραθώνιου των Special Olympics
Λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου στο πλαίσιο των Παγκόσμιων αγώνων Special Olympics 2011, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χολαργού – Παπάγου και Ψυχικού – Φιλοθέης:

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00΄ έως 11.00΄:

Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου , σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο, με εξαίρεση το τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως Ηρώδου Αττικού (ρεύμα ανόδου) που θα διακοπεί από την 06.00΄ ώρα για την τοποθέτηση της αψίδας αφετηρίας.

Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Δημοκρατίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Οδός Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Λ. Μεσογείων.
Οδό Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους σε αυτήν οδούς έως και την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Β) Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την ΗμιΜαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Βασ. Κων/νου & Βασ. Σοφίας
Μεσογείων & Φωκίδος
Μεσογείων & Κατεχάκη

Γ) Α παγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06.00΄ έως 11.00΄ και στις δύο πλευρές των οδών διέλευσης των αθλητών, σε περίπτωση που δεν υφίσταται ρυθμιστική πινακίδα Ρ-40.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011, 06:56