Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κάθετο άξονα της Εγνατίας λόγω εργασιών

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, 07:21
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κάθετο άξονα της Εγνατίας λόγω εργασιών
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στη διαδρομή Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 15.00 έως τις 17.00 και θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Στρυμονικού (48ο χιλιόμετρο) έως τον κόμβο Ριζιανών (32,8ο χλμ.).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Στρυμονικού προς την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών και στη συνέχεια μέσω των Δημοτικών Διαμερισμάτων Καλόκαστρου - Ευαγγελίστριας - Λαχανά θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού μέσω του κόμβου Λαχανά.

Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Λευκώνα - Σιδηροκάστρου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης και μέσω των Εθνικών Οδών Δράμας - Σερρών και Μεσοράχης - Αμφίπολης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

Σημειώνεται ότι στον παραπάνω κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

-να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου

-να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση

-να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους

-σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, 08:44