Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη για την επιστροφή των εκδρομέων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014, 06:53
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη για την επιστροφή των εκδρομέων
Συγκεκριμένες αλλαγές ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, που πιθανόν θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, κατά τις ώρες 12.00 έως 22.00 και αποφασίστηκαν για να διασφαλίσουν την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

- Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ με την δ/ση Ομολίου.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014, 06:56