Λόγω συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και κατάληψης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο τμήμα της από το ύψος της διασταύρωσης Διυλιστηρίων Ασπροπύργου (χ/θ 15+500) έως τη χ/θ 16+300, συνολικού μήκους 800 μέτρων, περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στις 1-5-2012, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 12.00΄:

α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Κόρινθο από μία (1) λωρίδα (αριστερή) του αντίθετου προς Αθήνα ρεύματος, η οποία παραχωρείται για τον σκοπό αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) Παραχώρηση της αριστερής λωρίδας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν κατά το δυνατόν την κίνησή τους προς Κόρινθο μέσω του οδικού άξονα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και να προτιμήσουν περισσότερο τις εναλλακτικές διαδρομές μέσω: (α) Λ. Κηφισού – Αττικής Οδού και (β) Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω – Λ. Νάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης