Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, 09:12
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας
Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας από τη Δευτέρα 21.07.2014 έως και την Πέμπτη 24.07.2014, κάθε βράδυ από τις 22.00 μέχρι τις 06.30 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πύργο θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων (Χ.Θ. 207+800) προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας (Χ.Θ. 215+300), σύμφωνα με την κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση.

Κλειστός επίσης θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Κ1-Μποζαϊτίκων με κατεύθυνση προς Πύργο. Το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν από την Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ εργασίες αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σηράγγων.

«Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, 09:13