Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Σαρωνικού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013, 11:35
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Σαρωνικού
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν στο Δήμο Σαρωνικού για το χρονικό διάστημα από 1-8-2013 έως και 31-9-2013, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών βελτίωσης του οδικού τμήματος στη Λ. Καλυβίων.

Οι ρυθμίσεις θα είναι οι εξής:

Α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Καλυβίων, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών-Σουνίου έως τη Λ. Αναβύσσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις μέσω των οδών Κουντουριώτου, Πιπίνου και Κύπρου.
Β) Χαρακτηρισμός της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από την οδό Κύπρου έως την οδό Ομήρου, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της.
Γ) Μονοδρόμηση της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από τη Λ. Αθηνών-Σουνίου προς και μέχρι την οδό Ομήρου.
Δ) Μονοδρόμηση της οδού Πιπίνου, στο τμήμα της από την οδό Κύπρου προς και μέχρι την οδό Ομήρου.
Ε) Χαρακτηρισμός της οδού Κουντουριώτου, στο τμήμα της από την οδό Ομήρου έως την οδό Κύπρου, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της, με εξαίρεση την οδό Κύπρου.
ΣΤ) Μονοδρόμηση της οδού Κουντουριώτου, στο τμήμα της από την οδό Ομήρου προς και μέχρι την οδό Κύπρου.
Ζ) Χαρακτηρισμός της οδού Ομήρου και της επέκτασής της, στο τμήμα από την οδό Πιπίνου έως τη Λ. Καλυβίων, ως προτεραιότητας έναντι των παρόδων της.

Aπό την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013, 11:37