Λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων – συγκεντρώσεων και πορειών που θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς,περίπου από τις 08.00 θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές της κυκλοφορίας – εκτροπές) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, καθώς και σε άλλους Δήμους της Αττικής, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των πορειών.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, της Πλατείας Κλαυθμώνος, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων), της Πλατείας Καραϊσκάκη στον Πειραιά, στο Άγαλμα των Μεταλλωρύχων στο Λαύριο και στην Κεντρική Πλατεία της Ελευσίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και άλλες πορείες που θα αποφασισθούν την τελευταία στιγμή, θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με τις ανάλογες διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας.
Παράλληλα θα γίνουν και τροποποιήσεις στα δρομολόγια – στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων, για την εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης