Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ξεπερνά με τις προσαυξήσεις το έλλειμμα που βεβαιώθηκε στις επιχορηγήσεις των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κιλκίς από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατά την περίοδο από το 2006 έως το 2010.

Τα στοιχεία αυτά αποκάλυψε η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς κ. Γιαννακούλα Ζιούτα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Γιαννακούλα βασιζόμενη στην πράξη καταλογισμού που έχει λάβει η δημοτική αρχή από τον Οικονομικό Επιθεωρητή που διενήργησε τον διαχειριστικό έλεγχο στο Νομικό Πρόσωπο, ανακοίνωσε στο σώμα ότι ποσό της τάξης 982.000 καταλογίζεται στην πρώην Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου και το ποσό των 64.000 στον πρώην αιρετό Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.

Ολοκληρώνοντας η κ. Ζιούτα την αναφορά της στο σοβαρό αυτό θέμα, δήλωσε πως η δημοτική αρχή αναμένει το επίσημο πόρισμα του Επιθεωρητή προκειμένου να προβεί σε εκτενέστερη ενημέρωση, ενώ όπως προσέθεσε το Νομικό Πρόσωπο ήδη έχει ξεκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης