Παρατίθεται αυτούσιο κείμενο που αναρτήθηκε στο Indymedia και αφορά στη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Το ενταλμα συλληψης που εκδόθηκε για τον συντροφο Κωνσταντινο Γ ειναι γεματο απο νομικες και λογικες ακροβασιες. Δεν υπαρχει η παραμικρη ταυτιση αποτυπωματων ή dna με τον συντροφο σε καμια απο τις υποθεσεις που τον κατηγορουν. Η μοναδικη ενδειξη που υπαρχει, ειναι η εξης. Στην αντιμνηνονιακη διαδηλωση στις 11/05 του 2011 στην αθηνα, οι μπατσοι συνελεξαν αντικειμενα κατα τη διαρκεια συγκρουσεων (πετρες,κονταρια κλπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καποια απο αυτα τα αντικειμενα υπηρχε ιχνος βιολογικου υλικου που μοιαζει με ενα αλλο μειγμα γενετικου υλικου που βρεθηκε στον τοπο της επιθεσης εναντιον του πρωην πρωθυπουργου Παπαδημου. Εκεινη τη μερα (11/05/2011) συνελαβαν 10 ατομα που συμμετειχαν στην αντιμνημονιακη διαδηλωση. Ενα αυτα τα ατομα ηταν και ο Κωνσταντινος Γ. Αυτο ειναι το μονο στοιχειο που τον συνδεει με την ενεργεια της αποστολης εμπρηστικου φακελου στον Λ.Παπαδημο.Μαλιστα δεν προκειται για καθαρο δειγμα dna , αλλα μειγμα γενετικου υλικου στο οποιο συμπεριλαμβανεται και το dna του ιδιου του Λ.Παπαδημου καθως και λοιπων αγνωστων ατομων (οπως αναφερεται στην δικογραφια). Δηλαδη εχουμε μια επαναληψη καρμπον αστυνομικης μεθοδευσης σχετικα με το ” μειγμα dna” οπως ειχε γινει στο παρελθον στην υποθεση του Τ.Θεοφιλου (που αθωωθηκε ) και της Ηριανας Β.Λ. Επιπλεον προκυπτει το ερωτημα πως ταυτιζεται ακομα κι αυτο το θολο μειγμα dna με το dna του συντροφου ,αφου μεχρι στιγμης δεν εχει του το εχει παρει η αστυνομια με νομοτυπο τροπο..Υπαρχει μυστικη τραπεζα dna για οσους συμμετεχουν σε διαδηλωσεις;;…

Παραλληλα ο συντροφος Κωνσταντινος Γ.κατηγορειται για συμμετοχη στην αναρχικη ενοπλη οργανωση ΣΠΦ ενω στο κατηγορητηριο του δεν υπαρχει καμια ενεργεια της ΣΠΦ (τα οκτω δεματα στα ΕΛΤΑ κ η επιθεση στον Παπαδημο που του αποδιδονται ως κατηγοριες δεν εχουν αναληφθει απο καμια επαναστατικη οργανωση) .Τελος απο κανενα σημειο της δικογραφιας(αυτοπτες μαρτυρες,καμερες,ληψη αποτυπωματων ) δεν προκυπτει το παραμικρο στοιχειο για την φυσικη παρουσια του Κωνσταντινου στις αποστολες των δεματων.

Τελος επειδη τα ΜΜΕ μιλουσαν για την συμμετοχη του στις αποστολες δεματων στον Σοιμπλε και στο ΔΝΤ η ιδια η δικογραφια αναφερει ξεκαθαρα..”δεν ανευρεθει οποιοδηποτε αξιοποιησιμο στοιχειο..”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για του λογου το αληθες κ την αναδειξη της σκοτεινης αστυνομικης μεθοδευσης με σκοπο την κατασκευη” υπερενοχων ” που συνδεονται με ολες τις οργανωσεις του ενοπλου αγωνα παρατιθονται φωτογραφιες της δικογραφιας του Κωνσταντινου Γ. που αποδεικνυουν τα ψεμματα της αντιτρομοκρατικης..

Δείτε τις φωτογραφίες, που παραθέτουν:










σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης