«Άγιο είχε» ένας οδηγός Ι.Χ. στα Χανιά, όταν το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Κολυμπαρίου.

Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία και να δώσει την ακριβή θέση στην οποία βρισκόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα «χτένιζαν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 01.10 τα ξημερώματα και ο άνδρας έπειτα από αναζήτηση μίας ώρας εντοπίστηκε μέσα στα καλάμια. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και είναι καλά στην υγεία του.

Ηράκλειο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την ώρα τρία οχήματα της ΕΜΑΚ με έξι άνδρες βρίσκονται στην περιοχή Παλαιόκαστρο Ηρακλείου, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους και παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα οχήματα και κάδοι απορριμμάτων.

Οι καταστροφές στην περιοχή είναι μεγάλες, ενώ μέλημα των Αρχών είναι να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες

Περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, με πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες.

Κατολισθήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης λόγω κατολισθήσεων.

Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στον Σταλό. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, στο Πλατάνι, στο Σφηνάρι, στο Μάλεμε, στο Φόδελε, στο Μπαλί και στον Νομό Λασιθίου παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης