Με κεντρικό σύνθημα «Επι-μένουμε Δράμα», ο Δήμος Δράμας και το σύνολο των τοπικών φορέων ξεκινάει μια μεγάλη εκστρατεία στήριξης της πόλης, των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε αυτήν καθώς και των τοπικών προϊόντων της.

Ο Δήμος Δράμας, πριν από λίγες εβδομάδες, ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει όλους τους θεσμικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ώστε να οργανώσει μια κοινή προσπάθεια στήριξης του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε η προσωρινή συντονιστική επιτροπή του «Κινήματος Πολιτών – Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην κατεύθυνση στήριξης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιδήμαρχος Παύλος Ζαχαριάδης, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είναι ώρα να αντιδράσουμε. Είναι ανάγκη να στηρίξουμε όλοι μαζί την τοπική οικονομία. Οι καταναλωτικές συνήθειες του κάθε δραμινού πολίτη επηρεάζουν σημαντικά όχι μόνο τη δική τους οικονομική κατάσταση, αλλά πολύ περισσότερα πράγματα, όπως είναι η ανάπτυξη, η αυτάρκεια, η απασχόληση και η ευημερία του τόπου του. Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των καταστημάτων και επιχειρήσεων τοπικής ιδιοκτησίας, των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, της ανάδειξης των δραμινών και επιστημόνων καθώς και της αξιοποίησης του τοπικού εργατικού δυναμικού είναι τα κλειδιά της τοπικής ανάπτυξης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης