Στη σύλληψη οκτώ ανδρών, αφγανικής υπηκοότητας και ενός Σύριου προχώρησαν χθες το απόγευμα άνδρες των Α’ και Β’ Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ύστερα από καταδίωξη στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε ένα μαύρο jeep Honda με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, όταν ο οδηγός , λίγο μετά τις 16:30 δε σταμάτησε σε σήμα της τροχαίας Ε.Ο. στο 320 χλμ. στον νομό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να αρχίσει η καταδίωξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος πέντε περιπολικά της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και μία μηχανή με δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας, ένα από τα περιπολικά που ακολουθούσε το μαύρο jeep χτύπησε σε μπάρα των διοδίων με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.

Τελικά στη διασταύρωση του Μώλου, περιπολικό της τροχαίας έκλεισε τον δρόμο στο μαύρο jeep το οποίο και ακινητοποίησε. Ο οδηγός προσπάθησε διαφύγει πεζός στα χωράφια, ωστόσο ύστερα από σύντομη καταδίωξη, συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες και το όχημα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης