Κινητοποιήσεων συνέχεια…

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, 16:38
Κινητοποιήσεων συνέχεια…
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά της διαθεσιμότητας, με στάση εργασίας την Παρασκευή και απεργιακό συλλαλητήριο, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει πως «η τρικομματική κυβέρνηση του Μνημονίου, με μπροστάρη το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και κατ' εντολή των επικυρίαρχων δανειστών - τοκογλύφων οδηγεί σε διάλυση, με συνοπτικές διαδικασίες, τις Δημόσιες Υπηρεσίες».

Σημειώνει μάλιστα πως ήδη, έχουν περιέλθει σε γνώση της 21 διαθεσιμότητες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και 11 στην Αεροπορία.

Έτσι, η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε στάση εργασίας την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Από το πρωί της ίδιας ημέρας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες θα πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν, πληρέστερα, για τα κυβερνητικά σχέδια και να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ίδια ημέρα στις 12.30 μ.μ. η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ) θα πραγματοποιήσουν κοινό απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, 16:43