Με το όπλο παρά πόδας βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί Μέσης Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών από αύριο θα είναι οι εξής:

– Παράσταση – διάβημα στο υπουργείο Οικονομικών, στη 1 το μεσημέρι, με προσυγκέντρωση στις 12.30 όλων των συνδικαλιστικών στελεχών (ΔΣ Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων) στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Συλλαλητήριο μεθαύριο, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια. Θα συμμετέχουν και Ομοσπονδίες και Πρωτοβάθμια Σωματεία.

– Συμμετοχή στην παράσταση – διάβημα, που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών και τα Γραφεία της ΕΕ, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22.

– Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, 10 Μαρτίου, στις 12.30, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Προπύλαια Πανεπιστημίου), όπου θα κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση, το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι για τον πρωινό κύκλο και από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα για τον απογευματινό.

– Μετάθεση της προγραμματισμένης απεργίας της 8ης Μαρτίου για τη 16η του μήνα, ώστε να συμπέσει με την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης