Κινητοποιήσεις σήμερα στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009, 01:35
Κινητοποιήσεις σήμερα στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Η Πανελλήνια συντονιστική επιτροπή κατά των διοδίων, μετά από τη συνδιάσκεψη στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας πήρε την απόφαση να γίνουν κινητοποιήσεις για αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται:

«Πολίτες από όλη την Δυτ. Ελλάδα θα ανοίξουμε τα διόδια της Γέφυρας στο Ρίο-Αντίριο από τις 11.00 το πρωί , αγανακτισμένοι από την αύξηση των διοδίων στους δρόμους που κατά τα άλλα είναι δημόσιοι για την κίνηση κάθε πολίτη. Τα διόδια σε όλη την χώρα πρέπει να καταργηθούν, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζουν να παίρνουν από την τσέπη μας χρήμα για να καλυφθούν αυτοί που έχουν το χρήμα.
Είμαστε σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» οικονομικά και αρνούμαστε να πληρώνουμε ακόμα και για τα ποιο αυτονόητα για ένα πολίτη του 21ου αιώνα.

Καλούμε κάθε συμπολίτη από όλη την Δυτ.Ελλάδα να έρθει μαζί μας την Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2009 ,στις 11.00 το πρωί, στη Γέφυρα του Ρίου-Αντιρίου για να ανοίξουμε τα διόδια, με σύνθημα «Καταργούμε τα διόδια-η Γέφυρα ανήκει στους πολίτες». Καλούμε κάθε κίνηση πολιτών, συλλόγους για τους ελεύθερους χώρους και το περιβάλλον , φορείς και εκπροσώπους , να βρεθούν στο πλάι μας.»

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009, 01:38