Σειρά ενεργειών διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα λιτότητας προγραμματίζει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), σε συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των μηχανικών και συγκροτώντας κοινό μέτωπο με τους δικηγορικούς συλλόγους και τον ιατρικό σύλλογο.

Οι πρωτοβουλίες του ΤΕΕ είναι οι εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποχή των μελών από τη συμμέτοχή τους σε όλες τις επιτροπές και συμβούλια, από σήμερα έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του ΤΕΕ, από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Αποχή από τις εργασίες και απεργίες – στάσεις εργασίας των υπαλλήλων μηχανικών, στο αντίστοιχο διάστημα, όπως εξειδικεύονται από τις συνδικαλιστικούς και επαγγελματικούς φορείς των μηχανικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διοργάνωση Πανεπιστημονικής Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας – Συναυλίας μουσικής με το Μίκη Θεοδωράκη και το Μανώλη Μητσιά, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Σύνταγμα.

Επίσης, το ΤΕΕ, για τα κατεστραμμένα καταστήματα και κτίρια μικρομεσαίων επαγγελματιών, για το ιστορικό κτίριο του κινηματογράφου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, καθώς και για το κτίριο του “ΑΣΤΥ”, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, ώστε μέλη του να εκπονήσουν δωρεάν τις μελέτες και τις επιβλέψεις, που απαιτούνται και θα διαθέσει τα αντίστοιχα έσοδα, που προκύπτουν από τις αντίστοιχες εργασίες, στους πληγέντες επαγγελματίες.

Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης