Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, ξεκινά τη λειτουργία του για 5η χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, με στόχο την συμπαράσταση στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, αλλά και στους μαθητές και μαθήτριες της περιοχής.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα γίνουν από 29 εθελοντές καθηγητές, που και εφέτος με συνέπεια προσφέρουν τις γνώσεις και το χρόνο τους, ενδυναμώνοντας και υποστηρίζοντας τους μαθητές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 15:00 της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2016, στις νέες εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Έντισον, στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης(πρώην 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης).

Να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργούν τμήματα προετοιμασίας των μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και σε όλες τις βαθμίδες.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών της πόλης μας στο κάλεσμα του Δήμου για ενίσχυση στις ειδικότητες μαθημάτων όπου υπήρχαν ελλείψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Παλλήνης ευχαριστεί θερμά για μια ακόμη φορά όλους τους εκπαιδευτικούς που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ προσφέρουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης