Κοινωνικό φροντιστήριο στον δήμο Κορυδαλλού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 19:38
Κοινωνικό φροντιστήριο στον δήμο Κορυδαλλού
Σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον δήμο του Κορυδαλλού.

Τα μαθήματα θα γίνονται στους χώρους των σχολείων με την βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων, φοιτητών αλλά και γονέων, οι οποίοι αναλαμβάνουν την διοικητική υποστήριξη και λειτουργία σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού.

Για πρώτη χρονιά φέτος, προγραμματίζονται και ξενόγλωσσα μαθήματα, ενώ ο Δήμος εξασφάλισε την υποστήριξη ιδιωτικών Φροντιστηρίων της πόλης.

Αυτά θα παρέχουν ειδικές υποτροφίες δωρεάν φοίτησης σε μαθητές Γ' Λυκείου με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τόσο τους εθελοντές όσο και τα ιδιωτικά Φροντιστήρια, με τις εγγραφές να συνεχίζονται, ενώ δεκτές γίνονται και αιτήσεις εθελοντών.

Ιδιαίτερη ανάγκη υπάρχει για καθηγητές Μαθηματικών, καθώς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές, διορισμένους ή αδιόριστους, καθώς και συνταξιούχους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 19:38