Κυρώσεις για όσους εναποθέτουν απορρίμματα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 12:01
Κυρώσεις για όσους εναποθέτουν απορρίμματα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου

Στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αποκορώνου προχωρά η δημοτική Αρχή. Το πρόβλημα είναι μεγάλο κυρίως σε σημεία όπου υπάρχουν χώροι στάθμευσης, με τη δημοτική Αρχή να ανακοινώνει σήμερα ότι το θέμα ερευνάται ώστε να επιβληθούν στους υπευθύνους τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, «σε παράνομες χωματερές μετατρέπονται δημόσιοι χώροι, κήποι και πάρκα». «Δεν μπορεί ο κάθε ανεύθυνος πολίτης να αποθέτει τα ογκώδη απορρίμματά του όπου βρει και μετά να καλείται ο δήμος με δική του δαπάνη να τα μαζέψει. Τέτοιες συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, ο Δήμος Αποκορώνου καλεί τους δημότες να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και τον σεβασμό στο περιβάλλον για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες παρόμοιες δυσάρεστες εικόνες, οι οποίες, όπως επισημαίνει, δεν είναι προς τιμήν κανενός.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 12:10