Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ένας 15χρονος φιλοξενούμενος από τη δομή του Βόλου , ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και εξετάστηκε στο σπίτι του παιδιού παρουσία παιδοψυχολόγου, μιλώντας για ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Πριν από λίγες ημέρες, ο ανήλικος πάντως, καταθέτοντας, μέσα στη δομή στο Βόλο είχε αναφερθεί σε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδί φέρεται να γνώριζε και άλλα πραγματικά περιστατικά που δεν είχε αποκαλύψει στη διάρκεια εκείνης της πρώτης κατάθεσης.

Για το λόγο αυτό, την δεύτερη φορά να πειστεί για να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και για αυτό επελέγη το Σπίτι του Παιδιού όπου το περιβάλλον θεωρείται ιδιαίτερα προστατευμένο.

Η κατάθεση του 15χρονου μελετάται και αξιολογείται από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων και δεν αποκλείεται να δρομολογήσει και άλλες κινήσεις καθώς ήδη η έρευνα βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος αναφέρεται στην κατάθεσή του στον π. Αντώνιο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης