Συνεχίζονται οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», αλλά και σε προσωπικές κατοικίες του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και συγγενών τους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πειστήρια για τις οικονομικές συναλλαγές τόσο της οργάνωσης, όσο και των «ηγετών» της.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν πως στο διαμέρισμα της δομής στον Κολωνό, στο οποίο διέμενε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο, το ακριβές μέγεθος του οποίου δεν έχει προσδιοριστεί. Μαζί με το ποσό αυτό, βρέθηκαν και άλλα έγγραφα, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα στα ακίνητα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, με τους αστυνομικούς να έχουν ενημερωθεί από την τράπεζα ότι πριν από οχτώ ημέρες η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα τράπεζας και άδειασε τη θυρίδα.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι, πέραν του διαμερίσματος στον Κολωνό, ελέγχονται και τα σπίτια του ζεύγους στη Βραυρώνα και στη Ραφήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης