Την προσωπική του εμπειρία μετά την επαφή του με τον κορωνοϊό περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο γνωστός ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας, ο οποίος εξηγεί βήμα – βήμα το πώς σκέφτηκε, σε τι ενέργειες προέβη και σε ποια θεραπεία κατέληξε για να αντιμετωπίσει τη λοίμωξη.

Χρόνια καπνιστής, με υποκείμενο νόσημα και σε ηλικία 77 ετών, ο Κλεάνθης Γρίβας διηγείται πώς αισθάνθηκε στην αρχή της λοίμωξης, πώς αυτή εξελίχθηκε και ποια συμπτώματα εμφανίστηκαν, ενώ εξηγεί ότι, για να νικήσει τον κορωνοϊό, κατέφυγε στη χρήση ενός κοκτέιλ φυσικών βοτάνων και ορισμένων άλλων στοιχείων της φύσης, όπως διάφορα μέταλλα αλλά και πολυβιταμινούχα σκευάσματα – όλα όμως φυσικής και όχι συνθετικής προέλευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχικά εμφανίστηκε μια καταρροή»

«Κάποιες φορές μετακινήθηκα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα οποία δεν δίνουν καμία σημασία όσον αφορά στη μετάδοση και προφανώς εκεί κόλλησα – υπόθεση είναι. Εμφανίστηκε μια καταρροή της πλάκας και κάτι υποψιάστηκα. Τότε έκανα αυτήν την εξέταση, η οποία έδειξε πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι πήρα και το πιστοποιητικό νόσησης», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Ύστερα από 4-5 ημέρες αφότου βρέθηκα θετικός, εμφανίστηκαν πυρετός 38-39 και μεγάλη αδυναμία. Δεν είχα ούτε όρεξη ούτε δυνατότητα να κάνω οτιδήποτε. Μετά εμφανίστηκε για ένα τριήμερο εφίδρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να πέσει ο πυρετός. Έπειτα από περίπου 10 ημέρες επανήλθαν όλα. Ανέκτησα τις δυνάμεις μου. Δεν είχα ούτε δύσπνοια ούτε πτώση κορεσμού. Η γυναίκα μου, η κόρη μου και η εγγονή μου το πέρασαν ασυμπτωματικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα τα φάρμακα που πήρα ήταν φυσικά»

Ο γνωστός ψυχίατρος τονίζει μεταξύ άλλων: «Για να αντιμετωπίσω τον Covid, πήρα ένα σύνολο βαμμάτων, δηλαδή φαρμακευτικά βότανα υπό μορφή σταγόνων, φυσικά βότανα, κάποια ένζυμα τα οποία ήταν σε μορφή ταμπλέτας και μερικά φυσικά πολυβιταμινούχα, πάλι σε μορφή ταμπλέτας. Βιταμίνη D, ψευδάργυρο. Αλλά όλα ήταν φυσικά φάρμακα. Τίποτε δεν ήταν συνθετικό. Το μόνο συνθετικό ήταν το αντιφλεγμονώδες Voltaren».

«Πρόκειται για έναν γενετικά τροποποιημένο ιό»

«Έχουμε να κάνουμε με μια νόσο η οποία προέρχεται από έναν ιό γενετικά τροποποιημένο. Δεν είναι φυσικό κατασκεύασμα αυτός ο ιός. Είναι ένας εργαστηριακός ιός», λέει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο Κλεάνθης Γρίβας.

«Αρνήθηκα να πάω στο νοσοκομείο»

«Είχα μια θεωρητική γνώση του αντικειμένου και τώρα αυτό που μου έτυχε μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω και την πρακτική εμπειρία. Να δω, δηλαδή, τι συμβαίνει στο κορμί μου και να κατανοήσω τι συμβαίνει στο κορμί των άλλων ανθρώπων. Τώρα η γνώμη μου είναι πιο ολοκληρωμένη, πιο σταθερή. Στο νοσοκομείο αρνιόμουν να πάω, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα που να με οδηγούσε εκεί – και τελικά είχα δίκιο, παρόλο που η υγεία μου έχει επιβαρυνθεί λόγω καπνίσματος με ΧΑΠ και είμαι και σε μεγάλη ηλικία», διευκρινίζει.

«Τα εμβόλια που έχουμε σήμερα εμφανίζονται ως γονιδιακές θεραπείες» 

«Αυτός ο ιός έχει μια ιδιαιτερότητα, επειδή είναι κατασκευασμένος. Δεν εμφανίζεται με τις ίδιες νοσολογικές εκδηλώσεις σε όλους τους ανθρώπους και αυτό μας μπερδεύει όσον αφορά στη διάγνωση και στην αντιμετώπισή του. Αυτά που έχουμε σήμερα δεν είναι εμβόλια – εμφανίζονται ως γονιδιακές θεραπείες», καταλήγει.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κλεάνθης Γρίβας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης