Νέα κινητοποίηση ενάντια στο «εισιτήριο της ντροπής», όπως το χαρακτηρίζουν, διοργανώνουν τη Δευτέρα οι νοσοκομειακοί γιατροί και καλούν τους πολίτες σε κοινή διεκδίκηση, τονίζοντας πως η δωρεάν υγεία είναι δικαίωμα.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο «Σπίτι του Πολιτισμού», η Ένωση Γιατρών Ε.Σ.Υ. σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο και τον σύλλογο γιατρών Ι.Κ.Α., συνδιοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα τις δραματικές αλλαγές στην υγεία που δρομολογούνται με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση, πάντως, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι οι τοπικοί φορείς και οι αιρετοί δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα της δημόσιας δωρεάν υγείας.

«Τα λόγια είναι δύσκολο να εκφράσουν τα συναισθήματα πικρίας και αγανάκτησης για την εξαθλίωση στην οποία οδηγείται το Ε.Σ.Υ. Τα νοσοκομεία της περιφέρειας το ένα μετά το άλλο μένουν χωρίς εφημερεύοντες και την ίδια ώρα οι διοικητές δίνουν εξετάσεις στο μάθημα των περικοπών, ενώπιον του Λοβέρδου» τονίζουν οι γιατροί.

«Οι εφημερίες δεν γίνονται για τους γιατρούς, αλλά για τους ασθενείς» επισημαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης