Κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες σε 13 σταθμούς του μετρό

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 10:23
Κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες σε 13 σταθμούς του μετρό
Φωτογραφίες - Video: Νίκος Χριστοφάκης

Στην τελική ευθεία για τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνει η ΣΤΑΣΥ από σήμερα, καθώς κλείνουν οι μπάρες (στις 10.00 το πρωί) σε 13 σταθμούς του μετρό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών.

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα στη γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.


Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑμεΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να κλείσουν και οι μπάρες στη γραμμή του ΗΣΑΠ Πειραιάς - Κηφισιά.

Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο Στους πρώτους δύο οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν, αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 11:32