Κλήση επειδή στάθμευσε σε χώρο… στάθμευσης έλαβε ένας οδηγός ταξί στο βενζινάδικο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Αναστάσιος Τσιτσιριδάκης το Σάββατο στις 22:00 βρέθηκε στον αερολιμένα και κατευθύνθηκε με το ταξί του στο βενζινάδικο για καύσιμα.

Έκπληκτος ενώ περίμενε να πληρώσει τα τσιγάρα και το νερό που αγόρασε από το μίνι μάρκετ του πρατηρίου άκουσε έναν τροχονόμο να παρατηρεί κάτι σε έντονο ύφος σε ένα συνάδελφό του οδηγό ταξί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις πλησίασε για να δει τα συμβαίνει ο τροχονόμος άρχισε να του φωνάζει ζητώντας την άδεια κυκλοφορίας του. Οι εκπλήξεις για τον Αναστάσιο Τσιτσιριδάκη δεν σταμάτησαν όμως εκεί, μια που άνευ λόγου και αιτίας ο τροχονόμος επικοινώνησε μέσω του ασυρμάτου με συνάδελφό του και του ζήτησε κάλυψη γιατί όπως είπε στον ασύρματο τον «περικύκλωσαν 30 άτομα». Έτσι ο κύριος Τσιτσιριδάκης αρνήθηκε ότι είναι οδηγός ταξί.

Ο κύριος Τσιτσιριδάκης αναφέρει στη zougla.gr ότι ο τροχονόμος φαινόταν μεθυσμένος και ότι του φώναζε να απομακρυνθεί γιατί τον τρομοκρατούσε το μπουκαλάκι με το νερό και τα τσιγάρα που κρατούσε. Άφωνος έμεινε ο οδηγός ταξί όταν στην ερώτηση πως είναι δυνατόν να τον τρομοκρατεί ο τροχονόμος του απάντησε θετικά και οδήγησε το χέρι του στο υπηρεσιακό του όπλο.

Τελικά, ο «τρομοκρατημένος» τροχονόμος του έκοψε κλήση για στάθμευση σε χώρο στάθμευσης και επειδή δεν του αποκάλυψε την ιδιότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός ταξί ανέφερε σήμερα το περιστατικό στον Διοικητή της Τροχαίας του Αεροδρομίου, ο οποίος του απάντησε ότι δε φέρει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. «Είναι τελείως παράλογο και αναίτιο αυτό που έχει συμβεί. Είναι παράλογο το ότι ήμουν σταθμευμένος σε χώρο στάθμευσης;», δηλώνει στη zougla.gr ο Αναστάσιος Τσιτσιριδάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης