Video-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Σε ισχύ βρίσκονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Αθήνα, λόγω της διεξαγωγής του 6ου αγώνα δρόμου «Santa Run Athens».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας δρόμου στην Αθήνα θα ξεκινήσει στις 9:30, και η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί λίγο μετά τις 12:30.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων σε δρόμους της Αθήνας ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

• Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας.

• Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων στην Αθήνα, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης