Κλειστή έως τις 15.00 η Εθνική Οδός στις Σέρρες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 13:47
Κλειστή έως τις 15.00 η Εθνική Οδός στις Σέρρες
Λίγο πριν από τις 13.00 έκλεισε για τρίτη ημέρα σήμερα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να επιχειρούν να κατευθυνθούν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

«Για ένα δίωρο, δηλαδή μέχρι τις 15.00, θα παραμείνουμε στη θέση μας και θα προσπαθούμε ειρηνικά να μεταβούμε στο τελωνείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις και σήμερα μας εμποδίζουν, υποστηρίζοντας ότι έχουν εντολές και οδηγίες να μη μας αφήσουν να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε» τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου.

Τονίζεται ότι στο σημείο, στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου έξω από τον Λευκώνα, όπου βρίσκονται και σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, έχουν φτάσει επιπλέον δυνάμεις με τρακτέρ.

Πάντως, ο κ. Λίτος επισήμανε ότι τα όρια της ανοχής των διαμαρτυρομένων φτάνουν στο τέλος τους και κατέληξε: «Έχουμε εναλλακτικά σχέδια και θα τα εφαρμόσουμε. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα φτάσουμε στο τελωνείο του Προμαχώνα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 13:47