Κλειστή για τρεις ημέρες θα παραμείνει η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Κοιλάδα των Τεμπών λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αφορούν στον πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, από σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις βραδινές ώρες δηλαδή η παλαιά εθνική θα παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Αναλυτικότερα η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε «την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, για αύριο Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, μεθαύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 07:00’ έως 19:00’. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων ). Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές: Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-Π.Α.Θ.Ε. Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου-Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και, τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης