Κλειστό για τους οδηγούς θα παραμείνει την Κυριακή 15 Μαΐου το κέντρο της Αθήνας, καθώς θα διεξαχθεί ο 28ος γύρος της Αθήνας.

Από τις 08:00 το πρωί μέχρι και το τέλος του αγώνα, η Τροχαία θα διακόπτει σταδιακά την κυκλοφορία στους δρόμους των τριών διαδρομών που θα ακολουθηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο αναλυτικά οι τρεις διαδρομές είναι:

Διαδρομή 1: Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη(Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αεροπαγίτου – Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

Διαδρομή 2: Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) – Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) – Βασ. Γεωργίου Α΄ – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαδρομή 3 για άτομα με αναπηρία: Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί από το Παναθηναϊκό Στάδιο και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η εκκίνηση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Το τέρμα του γύρου θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος και θα ακολουθήσει συναυλία.

Για όσοι συμμετάσχουν στον γύρο της Αθήνας, η μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ θα είναι δωρεάν, αρκεί να επιδείξουν το δελτίο συμμετοχής τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης