Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 11:50
Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας
Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο 222οχλμ., στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας και στα δύο ρεύματα, και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, λόγω της συσσώρευσης των υδάτων.

Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης, και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Στη Λακωνία έπεσε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από το μεσημέρι της Τετάρτης ως σήμερα τα ξημερώματα.

Επιπλέον, στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Σκάλα - Βλαχιώτη και η κίνηση των οχημάτων δεν διεξάγεται μόνο στο 13οχλμ. της οδού Σκάλας - Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο του δρόμου Απιδέας - Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες - Άγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 13:00