Ενοχλημένοι παρουσιάζονται οι κομμωτές των Χανίων με την καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, για τη θέση που πήρε σχετικά με το άνοιγμα των κομμωτηρίων.

Χθες η κα. Λινού, σε δηλώσεις της ανέφερε πως «ο κίνδυνος διασποράς στα κομμωτήρια είναι μεγάλος, καθώς ερχόμαστε σε κοντινή επαφή και είναι αδύνατον να τηρηθεί η απόσταση των δύο μέτρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις οι καταστηματάρχες Κουρείων και Κομμωτηρίων Νομού Χανίων εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά τους ζητώντας άμεσα να ανακαλέσει αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και δυσαρέσκειά μας στα αρμόδια υπουργεία για τις δηλώσεις της κυρίας Λινού, που βρίσκει τα κομμωτήρια και κουρεία τόπους διασποράς του ιού, απόψεις που δεν έχουν καμία βάση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι στις επιχειρήσεις μας τηρούνται στο μέγιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!!!!

Παρακαλούμε όπως ανακαλέσει γιατί αυτή τη στιγμή περισσότερο κίνδυνο διασποράς του ιού διατρέχουν οι πολίτες από τους παράνομους που δουλεύουν από σπίτι σε σπίτι και σε χώρους παράνομους και μη ελεγμένους!!!

Είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα!!! Το άνοιγμα των επιχειρήσεών μας είναι πρωτίστης ανάγκης όπως έχει αποδειχθεί και ζητηθεί από τους ίδιους τους πολίτες και κανονικά δεν θα έπρεπε να κλείσουν καθόλου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε αποτελέσματα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης