Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φοιτήτρια η οποία, ενώ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη προ ημερών από το Λονδίνο, όπου καταγράφονται υψηλά ποσοστά κρουσμάτων και θυμάτων του κορωνοϊού, δεν έμεινε σε καραντίνα ως όφειλε, αλλά αντιθέτως έκανε πάρτι στον κήπο της βίλας που διατηρεί η οικογένειά της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φοιτήτρια είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας, η οποία, όπως φαίνεται, δεν γνώριζε ότι είχε κορωνοϊό, καθώς αρχικά ήταν ασυμπτωματική. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ ταξίδεψε στη χώρα μας με έκτακτη πτήση από το Λονδίνο προς τη Βουλγαρία και στη συνέχεια πέρασε οδικώς τα σύνορα για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, δεν πραγματοποιήθηκε τεστ κορωνοϊού παρόλο που ήρθε από μια χώρα (Βρετανία) η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως με 40.968 θανάτους από τον κορωνοϊό.
Εκείνο που γνωστοποιήθηκε είναι ότι της έγινε αυστηρή σύσταση να παραμείνει σε καραντίνα, κάτι που ισχύει για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα. Ωστόσο η ίδια δεν τήρησε τον 14ήμερο κατ’ οίκον εγκλεισμό και σ’ αυτό το διάστημα έκανε το πάρτι στον κήπο της βίλας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες στο πάρτι κι αναμένονται τα αποτελέσματα των 30 και περισσότερων τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα άτομα αυτά, αλλά κι άλλοι με τους οποίους ήρθε σε επαφή η κοπέλα, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο εξοχικό της οικογένειας στη Χαλκιδική, στο οποίο έκανε κι ολιγοήμερες διακοπές.

Όταν η φοιτήτρια παρουσίασε συμπτώματα και υπεβλήθη σε έλεγχο, καθώς είχε υψηλό πυρετό και βήχα που επέμενε, διαπίστωσε ότι είχε κορωνοϊό. Η κοπέλα είχε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, καθώς νοσηλεύτηκε και αποθεραπεύτηκε. Πλέον ο έλεγχος γίνεται στα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την ιχνηλάτηση των επαφών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης