Κόρινθος: Συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 16:28
Κόρινθος: Συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης
Σημαντικό αντίκρισμα είχε η έφοδος ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Εξαμίλια Κορινθίας, αφού οδήγησε στη σύλληψη ενός νεαρού που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης. Από τα ευρήματα των αστυνομικών, όμως, προκύπτει ότι είχε διαπράξει και σωρεία διαρρήξεων!

Στο σπίτι του 28χρονου τσιγγάνου, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κιλό και 262 γραμμάρια ηρωίνη μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και τον συνέλαβαν για διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, ο νεαρός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατοχή πλήθους ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, καθώς και ενός... σπαθιού (!) που βρέθηκαν στα δωμάτια κι έτσι η προέλευσή τους ερευνάται. Μέχρι στιγμής έχει διαλευκανθεί μια διάρρηξη που διέπραξε στις 22 Σεπτεμβρίου σε σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο, από το οποίο είχε κλέψει μία οικιακή συσκευή, που βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, αλλά και διάφορα αντικείμενα και εργαλεία.

Σε σωματική έρευνα υποβλήθηκε ένας 40χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα και πάνω του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,4 γραμμαρίων. Όμως, κατά την έρευνα που έγινε αμέσως μετά στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλα 367,7 γραμμάρια κάνναβη κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 18:26