Κορωνοϊός: Κανένας κίνδυνος από Ιταλούς ταξιδιώτες - Αρνητικά και τα 3.000 δείγματα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 22:31
Κορωνοϊός: Κανένας κίνδυνος από Ιταλούς ταξιδιώτες - Αρνητικά και τα 3.000 δείγματα

Μπορεί η ανησυχία και ο προβληματισμός από τα εισαγόμενα λόγω τουρισμού κρούσματα κορωνοϊού να υφέρπει στην Ελλάδα, ωστόσο τα νέα από τους ελέγχους των τουριστών που έρχονται από την Ιταλία είναι ικανοποιητικά.

Συνολικά σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα από την ημέρα της επανεκκίνησης των επιβατικής κίνησης, έχουν διενεργηθεί 3.000 τεστ για κορωνοϊό εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αριθμός των δειγμάτων είναι εξαιρετικά υψηλός, έτσι ώστε τα συμπεράσματα που εξάγονται να είναι ασφαλή και έστω κατά προσέγγιση να εξάγεται το συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που έρχονται στην χώρα μας από την Ιταλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικαλείται το tempo24.news.

Την ίδια ώρα, συγκρατημένα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και από την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων ασθενών από κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, ο ένας αποσωληνώθηκε, ενώ για τους υπόλοιπους η αντιμετώπιση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου έχει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξη της υγείας τους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 22:31