Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο νησί της Κω, καθώς ένας 25χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής καταγγέλθηκε αρχικά για βιασμό, ωστόσο παραπέμπεται και για δωροδοκία, επειδή πρότεινε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο και να μην τον συλλάβουν με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Όπως αναφέρει  η «Ροδιακή», μία 17χρονη Γερμανίδα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε για βιασμό τον 25χρονο. Η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατέληξαν σε παραλία του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε πως ότι συνέβη έγινε με την συγκατάθεση της κοπέλας.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος άντρας, ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση και να τον αφήσουν να φύγει, υποσχόμενος ότι θα τους κερνούσε καφέ ή θα τους έδινε ότι του ζητούσαν.

Η  απόπειρα δωροδοκίας δεν έφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε ο 25χρονος, καθώς οι αστυνομικοί τον παρέπεμψαν τόσο για το βιασμό της 17χρονής όσο και για δωροδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης