Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε την Πέμπτη ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης αποκαλύπτοντας ότι, βάσει του κατηγορητηρίου που έχει στα χέρια του, υπάρχει κοινό πρόσωπο στην υπόθεση απόπειρας αρπαγής του μέσα από το Χίλτον από άνδρες της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, με αυτή της δολοφονικής επίθεσης στον διαιτητή, Θανάση Τζήλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος στο «Metropolis 95.5»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εξέλιξη είναι ότι σήμερα κατάλαβα γιατί οι αρχές καθυστέρησαν τόσο να μου δώσουν το κλητήριο θέσπισμα που το έχω μαζί με το κατηγορητήριο. Σε λίγη ώρα μαζί με έγγραφα “βόμβες” θα φανεί ότι ο ένας εκ των δραστών στην υπόθεση Τζήλου ήταν δράστης και στο Χίλτον. Και κατηγορείται πλέον επισήμως.

»Όπως καταλαβαίνετε, σαφώς μία από τις ενέργειες που θα κάνω τις επόμενες μέρες θα είναι να συσχετιστούν οι φάκελοι. Με βάση τις επίσημες κατηγορίες.

»Εκτός του κ. Σταυρουλάκη ο οποίος φέρεται -το τονίζω- ως ένας άνθρωπος που επικοινωνούσε με τον Πρωτογεράκη στην υπόθεση Τζήλου, με βάση τον δορυφόρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος είναι κατηγορούμενος και στην υπόθεσή μου ως δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Αλλά σίγουρα έχουμε επίσημα έναν κοινό δράστη. Δηλαδή τον Πρωτογεράκη στην υπόθεση Τζήλου, ο οποίος συμμετείχε και στο Χίλτον και ήταν και σε μία επίσκεψη εκφοβισμού μετά από τα δύο γεγονότα. Κι όταν εγώ έγραφα για την υπόθεση Τζήλου, την οποία υπόθεση παρουσία απειλής που έκαναν κοντά στα γραφεία μου, την είχα δηλώσει άμεσα γιατί ήξερα τον συσχετισμό γιατί έψαχναν οι αρχές να ταυτοποιήσουν αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και το σάιτ του δημοσιογράφου, το piperata.gr.

Σε αυτό επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, τις ποινικές διώξεις και το κατηγορητήριο σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για ηθική αυτουργία, που εξέδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης, για την υπόθεση του Hilton με θύμα τον Πάρι Κουρτζίδη, ο ένας εκ των πέντε δραστών – «μπράβων» του υπόδικου εφοπλιστή είναι παράλληλα ο ένας και εκ των δύο -τουλάχιστον- δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί και κατηγορηθεί από την Α’ τακτική ανακρίτρια Λάρισας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του διαιτητή Τζήλου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει το εν λόγω σάιτ, ο Χρήστος Πρωτογεράκης κατηγορείται πλέον επισήμως από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές ως ταυτοποιημένος δράστης, τόσο στην δολοφονική επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου, όσο και στην υπόθεση αρπαγής και χρήσης βίας κατά δημοσιογράφου στο ξενοδοχείο Hilton και τα γραφεία της εφημερίδας «axia news».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης