Η καταγγελία του Αντώνη Παρασύρη, ο οποίος διαμένει μόνιμα στον πανέμορφο οικισμό Ντράσα Γαλατακίου, αποκάλυψε ένα πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα που συντελείται στο δάσος της περιοχής και μάλιστα με την άδεια του Δασαρχείου Κορίνθου.

Ο ίδιος μαζί με άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Ντράσας αποτελούν τους «φύλακες αγγέλους» του δάσους, καταγγέλλει μπροστά στην κάμερα της sfedona.gr: «Το κράτος πληρώνει τον δασάρχη και τους δασικούς υπαλλήλους για να προστατεύουν τα δάση και όχι για να τα καταστρέφουν. Στο τέλος θα καταντήσουμε να φυλάμε τα δάση μας από τις περιβαλλοντικά εγκληματικές ενέργειες των δασικών υπαλλήλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες μόνο κόπηκαν 4 τεράστια καταπράσινα πεύκα, τα οποία είχαν σημάδι από το δασαρχείο για να κοπούν. Ο άνθρωπος που τα έκοβε δήλωσε στους πολίτες της Ντράσας ότι έχει άδεια από το δασαρχείο.

Μάλιστα, μετά τις διαμαρτυρίες του καταγγέλλοντος Αντώνη Παρασύρη, εμφανίστηκε κάποιος δασοφύλακας της περιοχής για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Φίλης έκοβε νόμιμα τα συγκεκριμένα πεύκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό video:

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης