Έναν ακόμη άνδρα φαίνεται πως σκότωσε ο 26χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές Ιουλίου, μαζί με έναν 51χρονο ομοεθνή του, για τη δολοφονία ενός 52χρονου βοσκού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε ένα δεύτερο πτώμα άνδρα, νεαρής ηλικίας (ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες) σε ερημική περιοχή κοντά στο Καλονέρι. Οι αρχές της Κοζάνης φτάνουν, όπως όλα δείχνουν, στα ίχνη μιας ακόμη στυγερής, δολοφονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, φέρεται να υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενα να υπήρχαν και άλλοι συνεργοί.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε βρεθεί στο ίδιο περίπου σημείο νεκρός ένας βοσκός, πατέρας πέντε παιδιών, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν. Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε θαμμένη κοντά σε μια φάρμα στην περιοχή του πρώην δημαρχείου Ασκίου του Δήμου Βοΐου.

Ο 52χρονος από την Αλβανία δολοφονήθηκε από δύο συμπατριώτες του, ένας από τους οποίους εντοπίστηκε από την τοπική Ασφάλεια μετά από πολυήμερες έρευνες. Ο 26χρονος αλβανός ομολόγησε ότι μαζί με τον 51χρονο συνεργό του δολοφόνησαν τον ομοεθνή τους για να του αρπάξουν 400 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα.

Ο δράστης υποστήριξε ότι τη δολοφονία διέπραξε ο 51χρονος που, όπως ισχυρίζεται, χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με έναν «κάβουρα» προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης