Κοζάνη: Διακόπτουν τα δρομολόγια για τη μεταφορά μαθητών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013, 14:15
Κοζάνη: Διακόπτουν τα δρομολόγια για τη μεταφορά μαθητών
Οι μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που εκτελούν το έργο της μεταφοράς των μαθητών της περιοχής, ανακοίνωσαν ότι θα διακόψουν την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Στην απόφασή μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από τη συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες Αρχές. Η άρνηση αυτή καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς, αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμόδιων αρχών.

Έχοντας πλήρη γνώση των συνεπειών της απόφασής μας αυτής ζητούμε συγγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίων το συμφέρον προτάσσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφασή μας αυτή».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013, 14:18