Χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας, ενώ προβλήματα στο οδικό δίκτυο παρατηρούνται κυρίως στο Ν. Φλώρινας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία γνωστοποιεί για τα σημεία του οδικού δικτύου, στα οποία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Γρεβενά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων:

   -από το 13ο έως 32ο χλμ της εθνικής οδού Γρεβενών – Τρικάλων,

   -από το 32ο έως 52ο χλμ της εθνικής οδού Ελασσόνας – Δεσκάτης – Καλαμπάκας, καθώς σε όλο το μήκος της επαρχιακής οδού Δεσκάτης – Καρπερού και σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Δεσκάτης – Δασοχωρίου – Γηλόφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

   Στην Καστοριά η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: 

   – από το 18ο έως 24,5ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου ) και

   – από το 26ο έως 46ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 24,5ο έως 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, καθώς και στο Εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στη Φλώρινα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

   -από το 6ο έως το 42ο χλμ της εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς ( μέσω Βίγλας) και

   – στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμ της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ν. Φλώρινας, διεξάγεται προς το παρόν κανονικά.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον Ν. Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης