Τα μηχανήματα που έχει στο σπίτι του τον βοηθούν να ζει και να ελπίζει ότι θα μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά του. Όμως, ο λογαριασμός του ρεύματος τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο 47χρονος Γεώργιος Θεοδώρου βρίσκεται σε πραγματική απόγνωση. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (καρδιά, αναπνευστικό) αντιμετωπίζονται με τη χρήση μηχανημάτων που είναι σε σχεδόν συνεχή χρήση για να μπορεί να ζει. Όμως το ρεύμα που καταναλώνεται με τις αυξήσεις που υπάρχουν δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια ελπίδας. Οφείλει περίπου 2.500 ευρώ και ακόμα 2.000 ευρώ από την προηγούμενη εταιρία που ήταν και τον «κυνηγά» να αποπληρώσει. Με τη βοήθεια του ιερέα της ενορίας και των πιστών συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα. Έγινε προσπάθεια για ρύθμιση και κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνει περίπου 240 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 47χρονος ζητά την βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρήματα του ρεύματος για να μην του το κόψουν. Κάτι που θα σημαίνει ότι δε θα μπορούν να λειτουργούν τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή.

Ο κ. Θεοδώρου κατοικεί με την οικογένειά του στην ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Ο ίδιος εργάζονταν ως οδηγός φορτηγών. Πάσχει από ανεύρυσμα ανιούσας αορτής, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμοπάθεια (ΧΑΠ) η οποία του προκαλεί υπνική άπνοια ενώ είναι υποχρεωμένος να κοιμάται με bipap μηχάνημα το οποίο υποστηρίζει την αναπνοή του ενώ λαμβάνει καθημερινά και ειδική φαρμακευτική αγωγή. Λόγω αυτών των προβλημάτων εγκατέλειψε τη δουλειά του και ασχολήθηκε  για ένα διάστημα με το σκραπ. Πλέον αδυνατεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε αυτό καθώς πρέπει να βρίσκεται κοντά στα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η μόνη του βοήθεια είναι το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, χρήματα που δεν φτάνουν όμως για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν. «Πραγματικά ντρέπομαι που αναγκάζομαι με αυτό τον τρόπο να ζητήσω βοήθεια. Όμως τα πολλά προβλήματα υγείας που έχω δεν μου επιτρέπουν να δουλέψω, καθώς πρέπει να είμαι συνεχώς στα μηχανήματα» αναφέρει ο ίδιος

Λογαριασμός Τράπεζας: Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει ο τραπεζικός λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς είναι: IBAN : GR9001715760006576104258957

Πηγή: Creta24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης