Πού πρέπει να απευθυνθεί κανείς για να εισπράξει το επίδομα ανεργίας που δεν έχει λάβει από τον περασμένο Μάρτιο, διερωτάται ο κ. Δημήτρης από την Κρήτη. Ο 47χρονος καταγγέλλει στην εκπομπή Cosa Nostra του zougla radio την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο χρόνο.

Ο καταγγέλλων βρίσκεται σε απόγνωση καθώς όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν έχει λάβει το επίδομα ανεργίας που δικαιούται από διμήνου. Αν και το ποσό που εισέπραττε έφτανε μόλις τα 294€, του ήταν άκρως απαραίτητο, διότι δεν έχει άλλους πόρους να συντηρήσει την οικογένεια του καθώς στην ίδια θέση βρίσκεται και η σύζυγος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο 47χρονος είναι τραγική καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του, συντηρείται από την Εκκλησία ενώ κατακλύζεται από λογαριασμούς και τραπεζικά δάνεια που δεν μπορεί να αποπληρώσει.

Ο κ. Δημήτρης έχει εικοσαετή προϋπηρεσία ως ναυτεργάτης και ενάμιση χρόνο πριν από την συνταξιοδότηση του απολύθηκε. Ο Οίκος Ναύτου παρά τις οχλήσεις των ναυτεργατών της Κρήτης δεν δίνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει ενώ ο Διοικητής του Λιμεναρχείου κ. Αντώνης Δασκαλάκης έχει αποστείλει τρείς επιστολές στον με αίτημα την πληρωμή των δικαιούχων και δεν έχει λάβει έως σήμερα επίσημη απάντηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λιμενάρχη Χανίων κ. Αντώνη Δασκαλάκη ο οποίος μας περιέγραψε την διαδικασία που ακολούθησε ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.

Ακούστε την απάντηση του κ. Δασκαλάκη

Επιμέλεια: Μίλλη Σιδέρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης