Σοκ στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016, 14:28
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας
Σοκ έχει προκαλέσει ο απαγχονισμός ενός μετανάστη αγνώστων λοιπών στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, δίπλα από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 19.25 το απόγευμα του Σαββάτου.

Διαπληκτισμός μεταξύ τριών ανδρών είχε ως αποτέλεσμα, οι δύο να κρεμάσουν, όπως καταγγέλλει μάρτυρας, τον τρίτο με μία αυτοσχέδια θηλιά από δέντροΣύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό κατήγγειλε ένας πολίτης, ο οποίος ανέφερε ότι σε ένα δέντρο υπάρχει κρεμασμένος ένας άνθρωπος.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως υπήρχε όντως κρεμασμένο από ένα δέντρο το άψυχο κορμί ενός ανθρώπου.

Κάτω από το δέντρο βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός.

Στην επιτόπια ανάκριση που διενήργησαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι δύο αλλοδαποί υποστήριξαν ότι ο απαγχονισμένος άνδρας κρεμάστηκε μόνος του, ενώ οι ίδιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των τριών ανδρών που -βάση της μαρτυρίας- είχε ως αποτέλεσμα, οι δύο άνδρες να κρεμάσουν τον Πολωνό με μία αυτοσχέδια θηλιά από το δέντρο.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016, 15:54