Μπορεί το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής να δόθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο, πέντε μήνες μετά, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, τουλάχιστον για τους νόμιμους οίκους της Κοζάνης.

Το επάγγελμα των ιερόδουλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού επλήγη ανεπανόρθωτα, καθώς ανεστάλη η λειτουργία των οίκων ανοχής, γεγονός που έδωσε «ώθηση» στον παράνομο κατ’ οίκον… έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το kozanimedia βρέθηκε στο “Studio69” ,στο 4ο χλμ. Κοζάνης – Ν. Νικόπολης ,(περιοχή Σκαφίδι) και μίλησε με την υπεύθυνη για τα προβλήματα του κλάδου.

“Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα με αντισηπτικά, θερμομέτρηση και πετσέτες μίας χρήσης. Είμαστε εμβολιασμένες αλλά οι πελάτες φοβούνται να έρθουν” ανέφερε η υπεύθυνη.

Λόγω των μέτρων ταυτοποίησης αλλά και του ελέγχου των πιστοποιητικών όλο και πιο διστακτικοί είναι οι πελάτες τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Τα έξοδα συσσωρεύονται, αλλά ο τζίρος έχει μειωθεί κατά πολύ”, τόνισε η ίδια και συνέχισε λέγοντας πως “πολλές γυναίκες δέχονται πελάτες σε σπίτια και ξενοδοχεία αλλά αυτό δεν είναι ασφαλές, λόγω της πανδημίας, αλλά κάνει και μεγάλη ζημιά στου νόμιμους οίκους ανοχής”.

Θυμίζουμε πως τα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται είναι η είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και rapid test και αποδεικτικό ταυτοποίησης.

Κατά την είσοδο ο πελάτης περνάει ένας κάθε φορά στον εσωτερικό χώρο, μετά από θερμομέτρηση και φυσικά κανένα στοιχείο δεν αποθηκεύεται, διατηρώντας την εχεμύθεια που επιβάλλεται.

 

kozanimedia.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης