Έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΙ Λάρισας θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου, την Τρίτη το πρωί στην αίθουσα Συσκέψεων του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ στη Λάρισα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την: «Πρόταση του ΤΕΙ για οργάνωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του», ενώ ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από Τρίκαλα και Καρδίτσα, σχετικά με την τύχη των Παραρτημάτων του ΤΕΙ στις δύο πόλεις.

Συγκεκριμένα, την αναβολή λήψης οποιασδήποτε απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΙ Λάρισας, αναφορικά με το μέλλον των Παραρτημάτων του ΤΕΙ που λειτουργούν στα Τρίκαλα, ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας, με επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Λάρισας κ. Ι. Κόκκορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το thessalianews,η επιστολή έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης του κ. Λέγκα με τον αν. Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο αλλά και των σημερινών πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες στην συνεδρίαση αυτή θα συζητηθεί εισήγηση αφενός για την κατάργηση του Τμήματος Ανακαίνισης και Αποκατάστασης κτιρίων, αφετέρου για τη μεταφορά του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων στη Λάρισα.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης