Aρχίζουν το απόγευμα οι ετήσιες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. με τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων. Αλλαγές στο «τιμόνι» της Αστυνομίας δεν θα γίνουν, όμως θα υπάρξουν αποστρατείες και μετακινήσεις ακόμη και ανώτατων αξιωματικών που τοποθετήθηκαν σε υψηλά πόστα, τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την αποπομπή του τότε αρχηγού Βασίλη Τσιατούρα και την τοποθέτηση του Λευτέρη Οικονόμου στην ηγεσία, καθώς και τις μίνι κρίσεις που ακολούθησαν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποστρατευθούν δύο από τους τέσσερις αντιστρατήγους του Σώματος, ο επιθεωρητής Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, ενώ πιθανότατα παραμένει ο επιτελάρχης του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον βαθμό του υποστρατήγου θα υπάρξουν οι αναγκαίες ανακατατάξεις για την πλήρωση των κενών θέσεων των αντιστρατήγων. Αλλαγή προσώπου αναμένεται στην ηγεσία της ΓΑΔΑ, με τον σημερινό επικεφαλής υποστράτηγο να προάγεται. Αντιθέτως, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι την έξοδο από το Σώμα θα δείξουν τα συμβούλια κρίσεων για υποστρατήγους που υπηρετούν στην Κρήτη και την Θεσσαλία.

Στην Ασφάλεια Αττικής, που θα γίνει σούπερ-υπηρεσία στα πρότυπα του FBI, δεν αναμένονται αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης