Γενική διακοπή ρεύματος σε όλη την επικράτεια του δήμου Oροπεδίου Λασιθίου σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του χιονιά. 

Αμέσως ενημερώθηκαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα, η ηλεκτροδότηση δεν έχει επανέλθει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, όλα τα σχολεία του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και ο παιδικός βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω χιονιού αλλά και της βλάβης στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο που μίλησε στο ekriti, χιονόστρωση υπάρχει σε όλη την επικράτεια του Δήμου γι’αυτό τον λόγο οι οδηγοί που κινούνται προς το Οροπέδιο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ηλεκτροδότηση είπε ότι “Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να εργάζονται από τις 3 το πρωί στο Λασίθι και στον Άγιο Νικόλαο για την αποκατάσταση της βλάβης, που καλύπτει μεγάλες περιοχές στο Νομό. Αναμένεται να αποκατασταθεί μετά τις 8:30πμ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση έχει και ο Άγιος Νικόλαος αλλά και η Νεάπολη. 

Πηγή: ekriti.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης