Εντατικές ήταν την περίοδο των εορτών οι έρευνες και οι έφοδοι των διωκτικών Αρχών της Κρήτης σε καφετέριες και καφενεία όπου διεξάγονταν απαγορευμένα παιχνίδια τζόγου.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που σημειώθηκαν σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, έγιναν συνολικά 27 συλλήψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα συνελήφθησαν 13 Κρητικοί στα Χανιά και άλλα 14 άτομα στο Ρέθυμνο, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.505 ευρώ και 4 ζεύγη ζάρια

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο Δήμο Κισσάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 13 άτομα, ηλικίας από 28 έως 70 ετών, για  παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς, σε καφενείο, ιδιοκτησίας 47χρονου Χανιώτη, όπου κατά τη διάρκεια του, διαπιστώθηκε, ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «Ζάρια», στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα άνδρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 8.020 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζάρια.

Στο Ρέθυμνο εξάλλου, την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, συνελήφθησαν δώδεκα ημεδαποί ηλικίας από 31 έως 47 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 32χρονος και μια 23χρονη, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος αλλοδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος και η 23χρονη εργαζόμενη είχαν επιτρέψει την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «Ζάρια», στο οποίο συμμετείχαν, οι 12  Έλληνες και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 485  ευρώ και 3 ζευγάρια ζάρια.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης